Saturday, January 19, 2013

Fish Cake

 


Swordfish ( ဓါးရွည္ ႏႈတ္သီးငါး ) - 2.2lb


ကင္ပီး သံပုရာသီးညွစ္စားလည္း စားလုိ႕ေကာင္းတယ္။

 


Flour - 1/2 cup


Fish - 1lb
carrot - 1/4 cup
Onion
Garlic
Ginger


ၾကိတ္ထားေသာ ( ေထာင္းထားေသာ )
ငါး
မုန္လာဥနီ
ၾကက္သြန္ျဖဴ
ၾကက္သြန္နီ
ဂ်င္း


Flour - 1/2 cup
Salt - 1/2 tsp
Black Pepper - 1/2 tsp
Egg - 1


ႏွယ္ပီး


ဆီႏွစ္ေၾကာ္ပါ။


( Medium Heat ) မီးေျမးေျမးျဖင့္ ေၾကာ္ပါ။


ေၾကာ္ေနစဥ္ မီးအရွိန္ တက္လာပါက ... အလယ္မီးကုိ တထစ္ေလွ်ာ့ပီး ဆက္ေၾကာ္သြားပါ။


ေၾကာ္ပီး Fish Cake မ်ားကုိ Tissue ျဖင့္ ဆီစုပ္ပီးမွ


ပန္းကန္ျပားထဲ ထည့္ပါ။


Fish Cake

 

0 comments :