Thursday, July 26, 2012

ျမင္းခြါရြက္သုပ္


ျမင္းခြါရြက္သုပ္


မသုပ္ခင္ ~


ျမင္းခြါရြက္


ျမင္းခြါရြက္ 
ပုစြန္ေျခာက္မႈန္႕ - ထမင္းစားဇြန္း ( ၂ ) ဇြန္း
ေျမပဲမႈန္႕ - ထမင္းစားဇြန္း ( ၂ ) ဇြန္း
ပဲမႈန္႕ ( အက်က္မႈန္႕ ) - ထမင္းစားဇြန္း ( ၁ ) ဇြန္း
ၾကက္သြန္ျဖဴ ဆီခ်က္ 
ငံျပာရည္ - သင့္ရုံ
ဟင္းခတ္မႈန္႕ - အနည္းငယ္
ၾကက္သြန္နီ - ၂ ဥ
သံပုရာသီး - တျခမ္း


ျမင္းခြါရြက္မ်ားကုိ ေရ စင္ၾကယ္ေအာင္ ေဆးျပီး ပါးပါး လွီးထားပါ။
ၾကက္သြန္နီ ႏွစ္ဥကုိလည္း ပါးပါးလွီး .. ေရေဆးပီး စစ္ထားပါ။
ၾကက္သြန္ျဖဴ တစ္ဥ ကုိ ဆီခ်က္ ခ်က္ ထားပါ။


အားလံုး အဆင့္သင့္ ျဖင့္လွ်င္ ... ပါးပါးလွီးထားေသာ ျမင္းခြါရြက္မ်ားကုိ ပုစြန္ေျခာက္မႈန္႕၊ ေထာင္းထားေသာ ေျမပဲမႈန္႕၊ ပဲမႈန္႕၊ ငံျပာရည္၊ ဟင္းခတ္မႈန္႕ ( သုိ႕မဟုတ္ ) အခ်ဳိမႈန္႕ တုိ႕ႏွင့္ ေရာနယ္ ဆီခ်က္ ေလာင္းထည့္ပီးလွ်င္ သံပုရာရည္ညွစ္ထည့္ေပးပါ။

အစပ္စားခ်င္လွ်င္ ( ငရုတ္သီး အက်က္မႈန္႕ ျဖစ္ျဖစ္၊ ပါးပါးလွီးထားေသာ ငရုတ္သီးစိမ္း မ်ား ထည့္သုပ္စားလုိ႕လည္း ရပါတယ္။ )


3 comments :

KhinU Khine said...

Hi, where do you get the myin kwah ywet? thanks.

Thet Nandar Family said...

နယူးေယာက္မွာ ေနတဲ႕ ဒယ္ဒီ အသိ ေပးတာ။

KhinU Khine said...

thanks for your prompt reply.