" Fall in Leaves "

I love fall season. Fall season like colorful pictures. It's the most colorful time of the year. The leaves are beginning to turn, with trees taking on golden, amber and scarlet hues.

Shwe Kyi Sa Nywin Makin

( "Shwe Kyi Sa Nywin Makin" include Cashew Nuts, Raisins, Walnut, Almond, Coconut Cream, Butter and ..... I can only eat a little, because after I took about 5 bites, I feel full already.) My son like "Shwe Kyi Sa Nywin Makin" because there are mix nuts .... My son also likes poppy seeds that are on the "Shwe Kyi Sa Nywin Makin" very much, that's why I have to give my son extra poppy seeds about 1 small cup.

မုန္႕ဟင္းခါး ....

blog မွာ ပုိစ္႕ မတင္ျဖစ္တာ ၾကာေနျပီမုိ႕ ... ဘေလာ့လည္း အသက္သြင္းရင္း ... ဘာေရးရမွန္းလည္း မသိျဖစ္ရင္း ... ထံုးစံ အတုိင္း ဓာတ္ပံုပဲ တင္လုိက္ပါတယ္။ ... ဓါတ္ပံုကေတာ့ ...

Have a lucky and wonderful 2014!

Happy new year everyone! Wishing you all a healthy, prosperous, and love filled new year. May the New Year bring to you warmth of love, and illuminates your path of life towards a positive direction.

ေရႊေတာင္ေခါက္ဆြဲ အတြက္ ၾကက္သား အုန္းႏုိ႕ခ်က္

ၾကိဳက္ႏွစ္သက္ေသာ . . . အန္တီစု စကားလံုး - ကၽြန္မအခက္အခဲေတြ ၾကံဳေတြ႕ခဲ႕ရတဲ႕ အခါမွာ တာ၀န္ထဲမွာ စိတ္ႏွစ္ထားတာထက္ ဘ၀မွာ အေရးၾကီးတာ မရွိဘူးဆုိတဲ႕ ခံယူခ်က္နဲ႕ အားတင္းခဲ႕ပါတယ္။ အဲဒီစိတ္ေၾကာင့္ ကၽြန္မ ေရွ႕ဆက္ႏုိင္ခဲ႕တာပါ။

Tuesday, May 31, 2011

Tom Yum



 
US$ 1.99


မႈိကုိ ပါးပါးေလးလွီးထားတာ။


ၾကက္သြန္ျဖဴ ၊ ၾကက္သြန္နီ
broccoli, မုန္လာဥနီ၊ စပါးလင္

အုန္းႏုိ႕
Tom Yum

တုံယန္ ေခါက္ဆြဲျပဳတ္ ခ်က္သလုိမ်ဳိးပဲ။ အရင္ဦးဆံုး ေရကုိ ပြက္ပြက္ ဆူေနေအာင္ တည္ထားလုိက္တယ္။ ပီးမွ ၾကက္သြန္ျဖဴ၊ ၾကက္သြန္နီ၊ စပါးလင္ကုိ အရင္ထည့္၊ Tom Yum paste နဲ႕ မႈိကုိ ထည့္ပီး အဖံုး ခဏအုပ္ထားလုိက္တယ္။ မႈိ ႏူးေလာက္ပီ ဆုိမွပဲ ဟင္းသီး ဟင္းရြက္ေတြ နဲ႕ ပုစြန္ကုိ ထည့္လုိက္တယ္။ 

အုန္းႏုိ႕လည္း ထည့္တယ္။ အေပါ႔အငန္ အတြက္ ငံျပာရည္ေလး နည္းနည္းေလာက္ပဲ ထပ္ျဖည့္ေပးလုိက္တယ္။


ပုစြန္ဆီျပန္ဟင္း


US$ 19.98

ပုစြန္ကုိ ဆား၊ ဆႏြင္းမႈန္႕၊ ဟင္းခတ္မႈန္႕ နည္းနည္း၊ ငံျပာရည္ေလး ၂စက္ေလာက္နဲ႕ နယ္ေပးထားပီးေနာက္မွာ ....  ၾကက္သြန္ျဖဴ၊ ၾကက္သြန္နီ၊ ငရုတ္သီးအစိမ္းမႈန္႕ နဲ႕ ဆီသတ္ပီး ခ်က္လုိက္တယ္။ 

ပီးမွ မန္းက်ည္းမွည့္ရည္ေလး ေလာင္းထည့္ပီး ဆီျပန္လာတဲ႕ အထိ ခ်က္လုိက္တယ္။


ပုစြန္ဆီျပန္ဟင္း

Avon Pizza





Pizza ဆုိင္ကုိ ေရာက္ေတာ့ စားေနၾက Hawaiian Pizza ကုိ မွာစားၾကတယ္။ pinapple, bacon (အုိေက)တယ္။ ဒါေပမယ့္ Mozzarella cheese က ခ်ဥ္တယ္။ ကုိယ္တုိ႕စားေနၾက မဂုိလမ္းက Pizza corner က Hawaiian Pizza က ဒီေလာက္မခ်ဥ္ဘူး။ ေရႊမွာ ပီဇာ တခုကုိ ကုိယ္တုိ႕  us လာခါနီးထိ စားေနတာ ဆုိေတာ့ 8000 က်ပ္။ US$8 ေလာက္ေပါ႔။ ဒါေပမယ့္ ဒီမွာက medium size - US$ 14.5 ေပးရတယ္။


bacon ေပၚမွာ ခ်ိစ္အုပ္ပီး ဖုတ္တာ မဟုတ္ေတာ့ bacon ေတြက တူးတဲ႕ဟာတူးနဲ႕။ ေဘးက ဂ်ဳံသားေတြက ၾကြပ္ေနတယ္။ Pizza corner က ေဘးသားေတြဆုိ ႏူးႏူးညံညံ ၾကြပ္တာ။ သားသားဆုိ ပီဇာစားရင္ ေဘးသားကုိ အရင္စားပီးမွ အလယ္ကုိ စားတာ။ အဲဒီဆုိင္က အီတာလွ်ံ အစစ္ၾကီးကုိေတာ့ အားနာပါတယ္။ ဒါေပမယ့္ ဒီက ပီဇာကုိ မၾကိဳက္ဘူး။
 



 
သားအဖ ၂ေယာက္အေအးဗူး ကုိယ္စီနဲ႕


ဖုန္းနဲ႕ မွာစားပီး ပါဆယ္ယူသြားၾကတာမ်ားတယ္။ ဆုိင္မွာေတာ့ လူနည္းတယ္။


ဒီမွာ ရတဲ႕ ပီဇာ အမ်ဳိးအစားေတြ









ဒါ ရန္ကုန္က Pizza corner က Hawaiian Pizza




သားနဲ႕ သမီးက ပီဇာဆုိ အရမ္းၾကိဳက္ၾကေတာ့ ေမြးေန႕ဆုိ ေမြးေန႕ကိတ္ထက္ ပီဇာကုိ ပုိပီး စားခ်င္ေနတတ္ၾကတယ္။

Monday, May 30, 2011

Pig Ear Salad



၀က္နားရြက္ကုိ A Dong super market က US$ 3.12 ၊ ၀က္လွ်ာကုိ US$ 3.06 နဲ႕ ၀ယ္လာပါတယ္။ ၀က္နားရြက္ နဲ႕ ၀က္လွ်ာကုိ ေရေသခ်ာေဆးပီး ဟင္းခတ္မႈန္႕၊ ဆားနဲ႕ အရင္နယ္ေပးထားလုိက္တယ္။ ပီးမွ


ပဲငံျပာရည္ အၾကည္ နည္းနည္း၊ ပဲငံျပာရည္ အေနာက္တုိ႕ နဲ႕ ႏွယ္ပီးတဲ႕အခါမွာ အုိးထဲကုိ ထည့္၊ ၾကက္သြန္ျဖဴ၊ ဂ်င္း ဓားျပားရုိက္ထားတာ ထည့္ပီး မီးအပူေပးလုိက္တယ္။

အသားအုိး ဆူလာမွ ေရကုိ အသားတံုး ျမဳပ္တဲ႕အထိ ထည့္ပီး ျပဳတ္ထားလုိက္တယ္။



၀က္နားရြက္မ်ား ျပဳတ္ေနတုန္းမွာ ေဂၚဖီ၊ သခြားသီး ကုိ ပါးပါးလွီးထားပီး ငရုတ္သီးစိမ္းကုိေတာ့ ကတ္ေက်းနဲ႕ ပါးပါးေလး ညွပ္ထားလုိက္တယ္။




မီးေျမးေျမးနဲ႕ တေရ ေလာက္ ျပဳတ္ထားေသာ ၀က္နားရြက္၊ ၀က္လွ်ာမ်ား က်က္သြားေသာအခါ ပါးပါး လွီးထားလုိက္တယ္။

ၾကက္သြန္ျဖဴ ကုိ ဓားျပားရုိက္ပီးေတာ့ ဆီခ်က္ ခ်က္ထားလုိက္တယ္။



၀က္နားရြက္၊ ၀က္လွ်ာ၊ ေဂၚဖီ၊ သခြားသီး၊ ငရုတ္သီးစိမ္း၊ နံနံပင္၊ ငံျပာရည္၊ ဟင္းခတ္မႈန္႕၊ သံပုရာသီး၊ ငရုတ္ဆီ၊ ၾကက္သြန္ျဖဴေၾကာ္ ပါတဲ႕ ၾကက္သြန္ျဖဴ ဆီခ်က္ တုိ႕နဲ႕ နယ္ထားေသာ ၀က္နားရြက္သုပ္။


မသုပ္ခင္ ျပင္ဆင္ထားပံု



ႏွယ္ပီးပံု



၀က္နားရြက္ရဲ႕ ၾကြပ္ ၊ ၾကြပ္ နဲ႕ ခပ္ဆတ္ဆတ္ေလး ၀ါးရတဲ႕ အရသားေလးရယ္၊ ေဂၚဖီရဲ႕ အရသာရယ္၊ ၾကက္သြန္ျဖဴ ဆီခ်က္ရယ္ေပါင္းလုိက္ပီး ခ်ဥ္၊ ငံ၊ စပ္ အရသာမုိ႕လုိ႕ ခံတြင္းလုိက္တဲ႕ ဟင္းတမ်ဳိးပါ။

ဘဲဥခ်ဥ္ရည္ဟင္း


ပဲနီေလးကုိ ၾကက္သြန္ျဖဴ ပါးပါးလွီးထားတာနဲ႕ အရင္ဆံုး ဆီသတ္လုိက္တယ္။ ငရုတ္သီးအစိမ္းမႈန္႕ေလးပါ ထည့္လုိက္တယ္။ ပီးမွပဲ Deep အိႏိၵယဆုိင္က ၀ယ္လာတဲ႕ အထုပ္ထဲက အေစ႕ေလးေတြကုိပဲ ေရႊးပီး ထည့္ေမႊလုိက္ပါတယ္။

မန္းက်ည္းမွည့္ရည္ေလးေဖ်ာ္ထားတာ ေလာင္းထည့္၊ ပ်ဥ္ေတာ္သိမ္ရြက္ထည့္၊ ဆား၊ ငံျပာရည္၊ ဟင္းခတ္မႈန္႕ လုိသေလာက္ ထည့္ပီး ...... ေရေလးထည့္ ..... ပဲနီေလးကုိ ပဲႏွပ္တဲ႕အထိ တည္ထားတဲ႕ ပဲနီေလး ခ်ဥ္ေရဟင္း ျဖစ္ပါတယ္။

 ပဲနီေလးကုိ ကုိယ္အမ်ဳိးမ်ဳိး ဟင္းရည္ခ်က္ေသာက္တတ္ပါတယ္။ ဒီလုိမ်ဳိး ခ်က္တာေတာ့ အၾကိဳက္ဆံုးပဲ။ ပဲစင္းငံုကုိ ျပဳတ္ပီး အရည္ခ်ည္းပဲ ယူပီးေနာက္  မန္းက်ည္းမွည့္ရည္ေလး၊ နဲ႕ ခ်က္ထားတဲ႕ မႏုသနီဟင္းရည္ အရသာမ်ဳိးနဲ႕တူလုိ႕  အၾကိဳက္ဆံုးပါ ။

ပဲနီေလးကုိ ဂ်င္း၊ စပါးလင္ ထံုးပီး ပဲၾကာဇံေလးနဲ႕ ေရာခ်က္တာကုိလည္း ၾကိဳက္တယ္။ 



ဒီ အထုပ္ထဲက အေစ႕ေလးေတြပဲ ယူခ်က္ထားပါတယ္။


Fish powder - US$ 3.95

ဒီဗူးေလးကေတာ့ ပုစြန္ေျခာက္လုိမ်ဳိး ငါးေျခာက္မႈန္႕ပါ။ စားလုိ႕ တမ်ိဳး ထူးျခားတဲ႕ အရသာေလး ေပးလုိ႕ သေဘာက်တယ္။ ငပိစိမ္းစား အစား သံုးရင္လည္း ရတယ္။ 

ဒီေန႕ ခ်က္တဲ႕ ဘဲဥခ်ဥ္ရည္ဟင္းက ၾကက္သြန္ျဖဴ၊ နီ၊ ငရုတ္သီး အစိမ္းမႈန္႕ ဆီသတ္ပီးတဲ႕အခါမွာ ဒီ ပုလင္းထဲက ငါးေျခာက္မႈန္႕ကုိပါ ထည့္နယ္ ပီး ဆီသတ္လုိက္ပါတယ္။ 

ပီးမွ ဘဲဥျပဳတ္ပီး နည္းနည္းျပန္ေၾကာ္ထားတဲ႕ ဘဲဥျပဳတ္ေၾကာ္ အလံုးေလးေတြကုိ ထည့္ေမႊ၊ မန္းက်ည္းမွည့္ရည္ေလးထည့္၊ ဆားေလးနည္းနည္းေလာက္ ထည့္ပီး ေမႊေပးထားတယ္။

နည္းနည္းေလး ဆူလာမွ ေရေလး ခပ္စပ္စပ္ေလာက္ ထည့္ပီး မီးအပူနဲ႕ ခဏေလာက္ တည္ထားေပးလုိက္တယ္။

ဘဲဥ အလံုးထဲကုိ မန္းက်ည္းမွည့္ရည္ နဲ႕ ငါးေျခာက္မႈန္႕ အရသာေလး ခ်ဥ္၊ ငံ အရသာေလး ၀င္ေနေအာင္လုိ႕ေလ။ 




ဘဲဥ တလံုး US$ 0.75 .... (10) လံုးကုိ US$ 7.5

ေရႊမွာ ဘဲဥ တလံုးကုိ ၁၂၀ က်ပ္။ ဆယ္လံုးကုိ ၁၂၀၀ က်ပ္။ ေဒၚလာနဲ႕ဆုိ US$ 1.5 ေလာက္ပဲ ရွိပါတယ္။ 
ဒယ္ဒီက စားခ်င္လုိ႕ ခ်က္ေကၽြးပီးေတာ့မွ အမေလး US$ 7.5 ဆုိ ဒီမွာ  ဘဲဥ ခ်ဥ္ရည္ဟင္း ခ်က္စားရတာ
တျခား ၀က္သား၊ ၾကက္သားထက္ေတာင္ မ်ားေနပါေသးတယ္။

ဒယ္ဒီကေတာ့ အဲလုိမ်ဳိး တြက္ခ်က္ေနတာမ်ဳိး သိပ္မၾကိဳက္ပါဘူး။ ကုိယ္ကေတာ့ တြက္ေနၾကမုိ႕ ဘာရယ္မဟုတ္ပါဘူး။ ဒီလုိပဲ ဟုိတြက္ ဒီတြက္ပါ။ 


Sunday, May 29, 2011

Home made cake


Duncan Hines - Moist Deluxe - Dark Chocolate Fudge (weight - 18.25oz) = US$ 4.15

Stop and shop super market မွာ ေစ်း၀ယ္ရင္း ကိတ္မုန္႕လုပ္တဲ႕ ပစၥည္းေတြ ေရာင္းတဲ႕ အတန္းကုိ ေရာက္ေတာ့ ဘာရယ္ မဟုတ္ပါဘူး။ ၾကည့္လုိက္မိတာ။ ဟယ္ ... ready made ကိတ္မုန္႕လုပ္တဲ႕ ဗူးေလးေတြ ၄ က်ပ္ေက်ာ္ပဲ ရွိတာရယ္။ ဗူးအေနာက္က ကိတ္မုန္႕ လုပ္ပံု လုပ္နည္းေလးေတြ ဖတ္ၾကည့္ေတာ့ လြယ္လြယ္ေလးရယ္။ ဒါနဲ႕ပဲ ၀ယ္လာလုိက္တယ္။ သမီးက အရမ္း .... အရမ္းကုိ ကိတ္မုန္႕ လုပ္ခ်င္ေနတာေလ။ ကုိယ့္ကလည္း ကိတ္မုန္႕ေတြ တခါ မွ ကုိ မလုပ္ခဲ႕ဖူးဘူး။ မသင္ထားခဲ႕ဘူးေလ။ 



cake mix

ဒါက ကိတ္မုန္႕ဗူးထဲက ပါတဲ႕ အမႈန္႕။ 



3 Large eggs, 1 1/3 cups water and 1/2 cup vegetable oil

ဗူးအေနာက္မွာ ပါတဲ႕ အညြန္းအတုိင္း ဥ ေပါ႔။ အဲဒီမွာ ကုိယ့္က Asian market က ဘဲဥ ၃ လံုး ထည့္လုိက္တယ္။ အဲဒီ ဘဲဥက ထူးဆန္းပါ႔။ အထဲမွာ အႏွစ္ ၂ လံုးေတာင္ပါတယ္။ အမႊာပူး ဘဲဥပဲ။ ေရာင္းတဲ႕ ဆုိင္ကလည္း ေျပာပါတယ္။ အႏွစ္ ၂ ခု ပါမယ္တဲ႕ ဘဲဥ တလံုးစီမွာ။ 

ဘဲဥ ၃ လံုးကုိ အဆင့္သင့္ ေခါက္ထားလုိက္ပါတယ္။

ေရက ထမင္းခ်က္တဲ႕ rice cooker cup နဲ႕ ၁ခြက္ နဲ႕ သံုးပံု တပံု ထည့္ထားတယ္။ အဆင့္သင့္။ ပီးေတာ့ 

vegetable oil ဆုိေတာ့ အိမ္မွာက corn oil သံုးတာေလ။ ဒါလည္း vegetable oil ပဲေလ။ :P




pour batter in pan size 13 x 9 - inch.

ကုိယ့္က ကိတ္မုန္႕လုပ္တဲ႕ စက္နဲ႕ ေမႊမွ ဂ်ဳံေတြ ညက္မယ္ထင္တာ။ မဆုိးဘူးပဲ။ ဂ်ံဳသားေတြ နဲ႕ ေစာပုိင္းက ၃မ်ဳိး ကုိ ေၾကြဇလံုထဲ ထည့္ပီး ရုိးရုိးဇြန္းနဲ႕ပဲ ညက္ေနေအာင္ေမႊတာ ခဏေလးပဲ ေမႊလုိက္ရတယ္။ ပီးတာနဲ႕ pan ထဲ ထည့္လုိက္တယ္။ အဲဒီ ကိတ္မုန္႕ဖုတ္တဲ႕ pan ေတြကလည္း ဘယ္ေလာက္မွ မေပးရဘူး။ ၂ က်ပ္လားပဲ။ တခု ၀ယ္ရင္ အဲလုိ pan မ်ဳိး ၂ ခုေလာက္ပါတယ္။ shape အမ်ဳိးမ်ဳိးပဲ။ အ၀ုိင္းေတြေကာ အသဲေတြေကာ။ အစံုပဲ။ လာမည္။ ကိတ္မုန္႕မ်ားကုိ အမ်ဳိးမ်ဳိးဖုတ္ေတာ့မည္။ cake cream presser လည္း ၄ က်ပ္ေက်ာ္ပဲ ေပးရတယ္။ လာမည္။ သြား၀ယ္ေတာ့မည္။ တပတ္ကုိ တလံုးေလာက္။ sugar free မုိ႕ ေတာ္ေတာ့သည္။ cookie ကလည္း ဒီဇုိင္းအမ်ဳိးမ်ဳိးပဲ။ ready made ေတြခ်ည္းပဲ။ ကြတ္ကီးဗန္းေတြကလည္း လွ မွ လွပဲ။ အရုပ္ဒီဇုိင္းေတြနဲ႕။



bake in oven

ကိတ္မုန္႕ဗန္းကုိ oven ထဲ ထည့္လုိက္ပါပီ။




350'F - 35 minutes

ဗူးထဲက အညႊန္းအတုိင္း ၃၅၀ ဒီဂရီ ထားပီး ၃၅ မိနစ္ မီးဖုတ္လုိက္တယ္။ ခဏေလးပဲ။



cake

၃၅ မိနစ္လည္း ျပည့္ေရာ ရပါပီ။ ကုိယ့္တုိ႕ သားအမိေတြရဲ႕ ပထမဦးဆံုးဖုတ္တဲ႕ ကိတ္မုန္႕ေလး။ သားသား နဲ႕ သမီးဆုိတာ ေပ်ာ္ေနတာေလ။




dark chocolate cake

အဲမယ္ ... အဲမယ္ ကုိယ္က ကိတ္မုန္႕ဖုတ္တဲ႕ ready made ဗူး ၀ယ္ရင္းနဲ႕ ready made cream ဗူးပါ ၀ယ္လာပါေသးတယ္။ တဗူးကုိ ၂က်ပ္ေက်ာ္လားပဲ။ တြက္လုိက္တာ က ေခ်ာကလက္ကိတ္ ဆုိေတာ့ ေခ်ာကလက္ cream ဆုိပီး လြယ္လြယ္ကူကူ ၀မ္းဆက္တြက္လုိက္မိတာပါ။ ကိတ္မုန္႕ဗန္း oven ထဲက မထြက္လာခင္တည္းက အဆင့္သင့္ လုပ္ထားတာ။ ready made cream ေတြကုိ zipper အိတ္ထဲ ထည့္ပီး ကေတာ့ပံုစံ အခၽြန္ေလးနဲ႕ေလ။ အေနာက္နားေလးမွာ။ ကိတ္မုန္႕ဗန္းလည္း ထြက္လာေရာ အြန္ ... ဒီ ေခ်ာကလက္ကိတ္ ေပၚကုိ ေခ်ာကလက္ခရမ္ တင္လုိ႕ကေတာ့ same color ျဖစ္ေနတယ္ေလ။ different cream color ၀ယ္လာရမွာ။ အေတြ႕အၾကံဳေပါ႔။



cool

အိမ္မွာရွိတဲ႕ ေလးေထာင့္ပန္းကန္ျပားထဲ ထည့္လုိက္ေတာ့ ကြက္တိပဲ။ ကိတ္မုန္႕က။ ပထမဦးဆံုး pan ေပၚကုိ ပန္းကန္ အုပ္ပီးမွ ေမာက္ခ်ပလုိက္တာေလ။ ဟ ... ခ် .. ေလာင္း ဆုိပီး ခေလးေတြက မ်က္ေတာင္မခပ္ ၾကည့္ေနတာ။ မီးဖုိေခ်ာင္ မွာလည္း ခံုေတြ ေနရာယူပီး ရပ္ၾကည့္ေနၾကတာေလ။ ကိ္တ္မုန္႕ဖုတ္တုန္းက ဆီထည့္ထားေတာ့ လြယ္လြယ္ကူကူပဲေလ။ ကိတ္သားေတြ မပဲ႕က်ပဲနဲ႕ကုိ အပံုလုိက္ေလး က်လာတာ။

ေခ်ာကလက္ ခရမ္ေတြကုိပဲ မီးေလးနဲ႕ အပူ နည္းနည္းေပးပီး အရည္ပ်စ္ပ်စ္ေလး ရေတာ့ ကိတ္မုန္႕သားေပၚကုိ ေလာင္းခ်လုိက္ပါတယ္။




Henry's decorate with cherry and chocolate rice.

ဒါ သားေတာ္ေမာင္ လက္ပါ။ chocolate rice ေလးေတြကုိ ျဖဴးေနတာပါ။ ခ်ယ္ရီသီးေတြ အပါေပါ႔။ 




Angel and Henry're deco cake.

သမီးက အရုပ္ေလးေတြ တင္ပါတယ္။
  ဒယ္ဒီက အိမ္ေရွ႕ကေန လွမ္းေအာ္ပါေသးတယ္။ ပိႏဲသီး ready made အသီးဗူးေတြ ရွိေသးတယ္ေနာ္တဲ႕။ ပိႏဲသီးေတာ့ မထည့္ေတာ့ပါဘူး။

 

deco their toy.

စားရတာ အရမ္းလည္း အရသာ ရွိပါတယ္။ ေပ်ာ္ဖုိ႕လည္း ေကာင္းပါတယ္။ ကိတ္မုန္႕ ဖုတ္ပီး မိနစ္ အနည္းငယ္ေလာက္ ေရခဲေသတၱာ ထဲ ထည့္လုိက္ရင္ ရပါပီ။ ေရာင္းတန္း၀င္ ကိတ္မုန္႕ အရသာမ်ဳိးမုိ႕ ကုိယ့္တုိ႕ေတာ့ ေနာက္ ဆုိ ready made ကိတ္မုန္႕မ်ား၊ ready made ပီဇာမ်ား၊ ready made ကြတ္ကီးမ်ား ဖုတ္ပါေတာ့မည္။