Monday, November 21, 2011

၀က္ပုန္းရည္ၾကီး



၀က္သား သံုးထပ္သား ၂ေပါင္ခြဲကုိ ပုန္းရည္ၾကီး အထုပ္ေသး ၂ ထုပ္ နဲ႕ ခ်က္ထားေသာ ၀က္ပုန္းရည္ၾကီးဟင္း။
 




၀က္သား သံုးထပ္သား နဲ႕ ခ်က္ထားတဲ႕ ၀က္ပုန္းရည္ၾကီးဟင္း။

၀က္သားကုိ ဆား၊ ပဲငံျပာရည္ အၾကည္၊ သၾကားနည္းနည္း နဲ႕ နယ္ပီး ၊

ဟင္းအႏွစ္ေတြအတြက္ကေတာ့ ၾကက္သြန္နီ၊ ဂ်င္း၊ ငရုတ္သီး အစိမ္းမႈန္႕ကုိ ဆီသတ္။

ေထာင္းထားတဲ႕ အဆာေတြ ေရႊေရာင္သန္းလာရင္ ၀က္သားထည့္တယ္။ ၀က္သားလိပ္တက္လာရင္ ပုန္းရည္ၾကီး အထုပ္ေလးကုိ ေဖာက္ထည့္ပီး ၀က္သား ၃ ေရေလာက္ အဖံုး အုပ္ပီး ခ်က္ထားတဲ႕ ၀က္ပုန္းရည္ၾကီး ႏူးႏူးအိအိေလး။






ငါးအသားလႊာ နဲ႕ ခ်က္ထားေသာ ငါးဟင္းဆီျပန္



အရင္ပုိစ္႕ ....

 



0 comments :