Saturday, November 19, 2011

၀က္သား မႈိ၊ ပဲျပား အခ်ဳိခ်က္


R.I.P YNP

We are completely shocked at the death of YNP. May God give your eternal rest and may your soul rest in peace.

With sympathy,
Aunty Thet and Family









 

၀က္သား - မွ်စ္ခ်ဥ္ဟင္း ႏွင့္ ငပိေထာင္း
 

ေနာက္ဟင္းတခြက္က ၀က္သားကုိ ဆား၊ သၾကား၊ ဟင္းခတ္မႈန္႕ နဲ႕ ႏွယ္ပီး ပဲငံျပာရည္ အေနာက္နဲ႕ပါ ထပ္ႏွယ္တယ္။



ၾကြက္နားရႊက္မႈိကုိ ေရစိမ္လုိက္ရင္
 

တခုကုိ ကေလး လက္ဖ၀ါးစာေလာက္ ရတယ္။
 


ပဲျပားကုိပါ အေနေတာ္ျဖတ္ပီး ေရစိမ္ထားလုိက္တယ္။
 
 


ကန္စြန္းရြက္
 


ရုိးတံေလးေတြ စိတ္ေပးထားပီး အရြက္ကုိ သင္ထားလုိက္တယ္။



ကန္စြန္းရြက္ေၾကာ္ထဲ စိမ္းစားငပိ တဇြန္းပါ ထည့္ေၾကာ္ထားတယ္။


၀က္သား အခ်ဳိခ်က္


ကန္စြန္းရြက္ ငပိ အစပ္ေၾကာ္



၀က္သားအခ်ိဳခ်က္
 



0 comments :