Wednesday, November 16, 2011

၀က္နားရြက္သုပ္



၀က္နားရြက္ကုိ ဆား၊ ဟင္းခတ္မႈန္႕၊ ပဲငံျပာရည္အေနာက္နဲ႕ ႏွယ္ပီး ဂ်င္းနဲ႕ ေရခမ္းျပဳတ္ထားလုိက္ပါတယ္။



၀က္နားရြက္ျပဳတ္ေတြကုိ အေအးခံပီး နားရြက္တခုကုိ တ၀က္ 1/2 ပုိင္းျဖတ္ပီး ပါးပါးလွီးထားလုိက္တယ္။
 


ၾကက္သြန္ျဖဴဆီခ်က္


ငရုတ္သီးဆီခ်က္
 


(ငရုတ္သီးဆီခ်က္ + ငံျပာရည္ + မန္းက်ည္းမွည့္ရည္ ) အခ်ဥ္ ပန္းကန္လံုး


၀က္နားရြက္၊ ၾကက္သြန္နီ၊ နံနံပင္၊ သခြားသီး၊ အေစ႕ထုတ္ပီး ပါးပါးလွီးထားေသာ ခရမ္းခ်ဥ္သီး၊ သံပုရာသီး





ခ်ဥ္၊ ငံ၊ စပ္ သုပ္ထားေသာ ၀က္နားရြက္သုပ္
 

ငရုတ္သီးအက်က္မႈန္႕ဆီခ်က္ + ဆား + ဟင္းခတ္မႈန္႕ ျဖင့္ သုပ္ထားေသာ ၀က္နားရြက္သုပ္



(ညစာ) ၀က္နားရြက္သုပ္၊ ၾကက္သြန္နီ၊ နံနံပင္၊ သခြါးသီး၊ ငရုတ္သီးစိမ္း၊ အေစ႕မပါ ခရမ္းခ်ဥ္သီး၊ သံပုရာသီး


ဆား၊ ဟင္းခတ္မႈန္႕၊ ပဲမႈန္႕ထည့္ပီး ငရုတ္ဆီျဖင့္ သုပ္ထားေသာ ၀က္နားရြက္သုပ္ ခ်ဥ္၊ ငံ၊ စပ္


ငရုတ္ဆီျဖင့္ သုပ္ထားပီး ငရုတ္သီးစိမ္းအပါ ထည့္သုပ္ထားတာမုိ႕ စားလုိက္ရင္ ငရုတ္ဆီေၾကာင့္ စပ္ေနတုန္း ငရုတ္သီးစိမ္းပါ ကုိက္လုိက္လုိ႕ စပ္သြားတဲ႕ ၀က္နားရြက္သုပ္ ခ်ဥ္၊ ငံ၊ စပ္


ငံျပာရည္ အပါ ၾကက္သြန္ျဖဴ ဆီခ်က္ အနံေမႊးေမႊး ၀က္နားရြက္သုပ္ကုိ


ေရွာက္ရြက္


ပါးပါးလွီးပီး


ထည့္သုပ္ထားရင္ ပုိပီး စားေကာင္းသြားပါတယ္။



အရင္ပုိစ္႕ ....

>>>>> PiG EaR SaLad

0 comments :