Saturday, October 22, 2011

ငါးရံေျခာက္ ခရမ္းခ်ဥ္သီးခ်က္


ငါးရံေျခာက္




ငါးရံေျခာက္ေတြကုိ အေနေတာ္ အတံုး လွီးထားလုိက္ပီး ေရစိမ္ထားလုိက္တယ္။



ဆီထည့္ထားတဲ႕ အုိးထဲမွာ ဆီပူလာတာနဲ႕ တျပိဳင္နက္ ႏႈတ္ႏႈတ္စင္းထားေသာ ၾကက္သြန္ျဖဴ၊ ၾကက္သြန္နီ ထည့္၊


ဆႏြင္းမႈန္႕၊ ငရုတ္သီး အေရာင္တင္မႈန္႕ထည့္ ဆီသတ္ပီး၊


ရွစ္စိတ္ျခမ္း ခရမ္းခ်ဥ္သီး အေနေတာ္ ၂ လံုးေလာက္ထည့္။ ေရေလး အနည္းငယ္ထည့္ပီး ခရမ္းခ်ဥ္သီး ဖတ္ေတြ လိပ္တက္လာပီဆုိတာနဲ႕ ေရစိမ္ထားေသာ ငါးရံေျခာက္မ်ားကုိထည့္၊
နံနံပင္ အရြက္မပါ ရုိးတံေလးေတြ ပါးပါးလွီးထားတာထည့္၊ 
ငရုတ္သီးစိမ္း ထက္ျခမ္းခြဲထည့္၊
ေရ ထည့္။


ဆီျပန္လာပီဆုိတာနဲ႕ ပါးပါးလွီးထားေသာ နံနံပင္မ်ား အုပ္ခ်က္ထားေသာ ငါးရံေျခာက္ ခရမ္းခ်ဥ္သီးခ်က္



ငါးေျခာက္ဟင္းႏွင့္ အတူ တြဲဖက္စားဖုိ႕ သရက္သီးစိတ္






အရင္ပုိစ္႕ ....




0 comments :