Friday, October 14, 2011

နာနတ္သီး ငပိသုပ္

 
ဆား၊ သၾကား၊ ဟင္းခတ္မႈန္႕နဲ႕ ႏွယ္ထားေသာ အသားခ်ည္းပဲ အုိးကင္းတုိက္အပီး ....
 


၂ေရေလာက္နဲ႕ခ်က္အပီးမွာ ဗူးနဲ႕လာတဲ႕ နာနတ္သီးေတြကုိ ထည့္ေမႊလုိက္တယ္။
၀က္သားနာနတ္သီးဟင္း။ ဒီမွာ ခ်ဥ္ရည္ဟင္း ခ်က္မရေတာ့ အခ်ဥ္စားခ်င္လာလုိ႕ ဒီဟင္းေလး ခ်က္စားျဖစ္သြားတယ္။
 
 



 စိမ္းစားငပိကုိ oven အေပၚမီးနဲ႕ မဖုတ္ခင္
 


 ငပိဖုတ္
 


 နာနတ္သီးစိတ္၊ ငပိဖုတ္ ကုိ အမႈန္႕ျဖစ္ေအာင္ ေျခထားတဲ႕ ငပိ၊ ဆားနည္းနည္း၊ သၾကားေလးနည္းနည္း၊ ငရုတ္သီး အက်က္မႈန္႕ အားလံုးေပါင္း နယ္ထားေသာ ( နာနတ္သီး ခ်ဳိ၊ ခ်ဥ္၊ ငံ၊ စပ္)
 

 FB မွ မခင္သန္႕ဇင္ သုပ္စားေသာ နာနတ္သီးသုပ္ေလး
Thanks for sharing, Ma Khin Thant Zin.

0 comments :