Wednesday, October 5, 2011

ၾကက္သား ကုလားပဲဟင္း


ၾကက္ေပါင္ေတြကုိ ဆား၊ ဟင္းခတ္မႈန္႕၊ ငရုတ္သီး အစိမ္းမႈန္႕ တုိ႕ နဲ႕ ႏွယ္ပီး ႏႈတ္ႏႈတ္စင္းထားေသာ ၾကက္သြန္ျဖဴ၊ ၾကက္သြန္နီ၊ ဂ်င္း တုိ႕ နဲ႕ လံုးခ်က္။
 


ပီးတာနဲ႕ ပ်ဥ္ေတာ္သိမ္ရြက္  ထည့္ပီး
 



ေရစိမ္ထားေသာ ကုလားပဲမ်ား ထည့္။ မီးေျမးေျမး နဲ႕ ခ်က္ထားေသာ ၾကက္သား ကုလားပဲ ဟင္း။ 


( ဆီ အနည္းငယ္ နဲ႕ ၾကက္သြန္ျဖဴ၊ နီ၊ ဂ်င္းတုိ႕ကုိ ဆီသတ္ပီး ၾကက္သားကုိ အသားေလး က်စ္ေနေအာင္ လံုးခ်က္ပီးမွ ကုလားပဲႏွင့္ အတူ ခ်က္လည္း စားေကာင္းပါတယ္။ )


ဒီေန႕ ခ်က္တာ ဆီ မပါတဲ႕ အတြက္ေၾကာင့္မုိ႕ ဆီ သတ္ပီး မခ်က္ထားတာပါ။

0 comments :