Saturday, October 1, 2011

သံုးထပ္သားကင္




ဒီတံဆိပ္ႏွင့္ ကင္ထားတာပါ။
 

 ပါ၀င္ေသာ ပစည္းမ်ား
 

ခ်က္နည္း အညြန္း
 

အထဲမွာ ၂ ထုပ္ ပါတယ္
 

ပါ၀င္ေသာ အမႈန္႕ တစ္ထုပ္ကုိ ဆန္ခ်ိန္ခြက္ ႏွင့္ ေရတ၀က္ ထည့္ပီး ေဖ်ာ္ထားလုိက္ပါတယ္။


၂ေပါင္ေလာက္ ရွိတဲ႕ ၀က္သံုးထပ္သားကုိ ထည့္ႏွယ္ပီး ၂ နာရီေလာက္ ႏွပ္ထားလုိက္ပါတယ္။

(ခ်က္နည္း အညႊန္းမွာေတာ့ ၀က္သား တေပါင္ကုိ အမႈန္႕ထုပ္ ၁ ထုပ္စာ) 


oven မွာ aluminum foil နဲ႕ ပတ္ပီး 400 ºF ႏွင့္ 1 နာရီေက်ာ္ေလာက္ ကင္ေပးထားလုိက္ပါတယ္။


သံုးထပ္သား ၀က္သားကင္ကုိ ....
 

ပဲငံျပာရည္ အၾကည္၊ ခရုဆီ၊ ေရ၊ ေကာ္မႈန္႕၊ သၾကား ေဖ်ာ္ထားတဲ႕ ေဆာစ္႔ ရည္ ေလာင္းလုိက္ပါတယ္။


၀က္ေခါက္ပါ ၾကြပ္သြားတာမုိ႕ စားလုိ႕ ေကာင္းပါတယ္။ 
အီတဲ႕ အသားကင္မုိ႕ ထမင္း မ်ားမ်ား အသားကင္ နည္းနည္း ကုိ ေဆာ့စ္ ႏွင့္ တြဲစားတာ အရသာရွိပါတယ္။ ငရုတ္သီးေဆာ့စ္ နဲ႕လည္း လုိက္တယ္။ 
စြန္ထန္ ခ်ဥ္စပ္ ဟင္းရည္ ႏွင့္ လည္း လုိက္ဖက္တယ္။


ေန႕လည္ မုိးေအးေအးမွာ ေရႊရန္ကုန္ အလြမ္းေျပ Owl tea mix ႏွင့္ ကြတ္ကီး
( Owl tea mix ကုိ ေအရွန္ဆုိင္က ၀ယ္လာတာပါ )


ကြတ္ကီး

0 comments :