Tuesday, September 27, 2011

၀က္နံရုိးေပါင္း


ေရႊမွာတုန္းက ၀က္နံရုိးေပါင္းကုိ ဖက္ထုပ္ ေကာ္ျပန္႔စိမ္း နဲ႕ တြဲစားတယ္။ အခု တေခါက္ နံရုိးေပါင္းက ၀က္နံရုိးေတြကုိ ဆား၊ ဟင္းခတ္မႈန္႕၊ သၾကား နဲ႕ ႏွယ္ပီး ပဲငံျပာရည္ အေနာက္ နဲ႕ ထပ္ႏွယ္လုိက္တယ္။


Presure cooker ထဲမွာ ၄ စိတ္ျခမ္း ၾကက္သြန္နီ နဲ႕ ၾကက္သြန္ျဖဴ၊ ဂ်င္း တုိ႕နဲ႕ အတူ ထည့္ခ်က္လုိက္တယ္။


ပီးမွ ေရကုိ အသားတံုး ျမဳပ္ရုံ ထည့္လုိက္ပီး နာရီ၀က္ ၄၅ မိနစ္ေလာက္ ခ်က္လုိက္တာနဲ႕ အရုိးပါ ႏူးအိသြားတာမုိ႕ ေရႊက ဖက္ထုပ္ ေကာ္ျပန္႔စိမ္း နဲ႕ တြဲစားတတ္တဲ႕ ၀က္နံရုိးေပါင္း အရသာမ်ဳိးပါပဲ။



Lucky seven လက္ဘက္ရည္ဆုိင္မွ ေကာ္ျပန္႔စိမ္း


မီးေျမးေျမး နဲ႕ပဲ ခ်က္လုိက္တာပါ။


ငရုတ္ေကာင္းမႈန္႕ၾကိဳက္လုိ႕ ငရုတ္ေကာင္းမႈန္႔ပါ ထည့္ထားတယ္။ ဒီတေခါက္ နာနတ္ပြင့္ မထည့္ျဖစ္ဘူး။ 

0 comments :